falk

Väntan är över! Äntligen är filmserien tillbaka med 5 sprillans nya filmer. Vi snackar den tredje och så även sista säsongen. Idag går det att köpa ”Ur askan i elden” digitalt på iTunes, Google och Xbox. Redan den 25:e juni finns även ”Tyst diplomati” ute för köp.

Johan Falk (JAKOB EKLUND) följer med hustrun till en död maffiaboss till Lettland för att där försöka lösa en gåta som gäckat honom i flera år. Det Johan finner i en stuga utanför Riga chockar inte bara honom utan även GSI:s nye chef Sophie Nordh (MELIZ KARLGE) och den förre chefen Patrik Agrell (MIKAEL TORNVING).

I samma veva släpps de flesta av Rydellgängets originalmedlemmar ut från ett långt fängelsestraff. Tillsammans med nyrekryteringar på anstalterna går nu Seth Rydells (JENS HULTÉN) gäng från tre till tjugotre medlemmar över en natt. På den vilda muckarskivan i Rydells nya lokaler, där alla är samlade, sker ett våldsamt attentat. Plötsligt blir allt väldigt personligt. Och ännu mer så för Johan Falk och GSI när de inser att de drabbats av en helt ny typ av fiende.

Vi på redaktionen har drabbats av FalkFeber. Nu åker vi!

Köp filmen på iTunes HÄR

Läs även vår tidigare intervju med skådespelaren Christian Brandin HÄR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.