prille

Foto: Mattias Edwall Copyright Kungahuset.se

Med syfte att förbättra hälsan hos barn och ungdomar har Generation PEP (GEN-PEP) startats på initiativ av Kronprinsessparet. Den nybildade ideella organisationen har redan hunnit åstadkomma mycket och nu är det dags att avslöja de tre finalister som kan vinna priset ”Årets Peppare” under Idrottsgalan…

– Vi tror på det goda exemplets makt och hoppas att Årets Peppare ska inspirera och motivera. Hela samhället behöver arbeta tillsammans för att alla barn och unga ska ges samma möjlighet att leva ett aktivt liv, säger Prins Daniel, initiativtagare till GEN-PEP. 

För att hitta Årets Peppare har nomineringar samlats in från svenska folket under hösten 2016. Därefter har juryn utsett tre finalister varav en kommer att bli Årets Peppare 2017 och ta emot pris i direktsändning på Idrottsgalan den 16 januari. 

– Vi har fått in många bra nomineringar och man blir otroligt glad av att läsa om allt som görs för barn och ungas rörelseglädje i vårt land. Det har varit ett tufft arbete för juryn att välja ut endast tre stycken men vi känner oss nu glada och stolta över att kunna presentera 2016 års finalister, säger Carolina Klüft, projektledare.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.