pat

För alla er som har ett öra för södern, den okrönte södernlegenden, er favoritrappares favoritrappare Project Pat har släppt uppföljaren till hans 2001 års legendariska skiva Mista Don’t Play: Everythangs Workin’

Mista Don’t Play 2: Everythangs Money är exakt så Project Pat man kan tänka sig, och lite till. Från södern släpps det oräknade mixtapes, street-album och studioalbum så det är nästan svårt att hänga med, och långt ifrån alla håller standard. Men är det någon som alltid har en klar bild och släpper kvalitéprojekt så är det Pat. Kanske en av världens hårdaste rappare. Simpla refränger som sätter sig efter en lyssning. Undertonen i hans rap, som bevisar att han vet, och har varit med om det han säger.

Project Pat har varit i gamet sen tidigt tidigt 90-tal men blev mer globalt stor när han gästade Three 6 Mafias Sippin’ On Some Syrup. Sen kom hans legendariska album Mista Don’t Play, som sålt platina.

Med på det 17 spår långa albumet har vi självklar brodern Juicy J men även Bankroll Fresh, Ty Dolla Sign, Wiz Khalifa, Wale, Doe B med flera. Executive producer har vi självklart Juicy J, men även Mike Will Made It, KE on The Track och Lil Awree hjälper till att göra skivan, om än möjligt, mer gangsta.

Lyssna skivan nedanför och bered er på riktig Down South gangsta music.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.