samsung_gear_2_

BAWS har kikat lite närmare på Samsungs nya Gear Fit och Gear 2, prylar som förbättrar och förenklar din vardag med massor av smarta funktioner. Lever du ett aktivt liv (och inte bara ligger på soffan) kommer du älska Samsung Gear 2. 

Gear 2 ser ut som en snygg och stilren klocka, men har betydligt fler funktioner än så. Du kan till exempel sköta TV:n, ta bilder, spela musik, få träningstips och mycket annat kul. Genom att synka Gear 2 med din Samsungmobil kan du via ”klockan” på armen ignorera inkommande samtal och meddelanden utan att behöva ta fram telefonen.

samsung

För den som gillar att träna och vara aktiv finns Samsung Gear Fit, ett fitness-band som man bär på armen. Tack vara Samsung Gear Fit håller du enkelt koll på såväl träningsresultat som inkommande samtal, e-post , SMS, alarm och planering. På armbandets undersida finns sensorer för pulsmätning och du har tillgång till en rad olika appar från tredjepartstillvekare. Perfekt för dig som ständigt är på språng.

Så okej, vad kostar vuxenleksakerna då? Gear 2 landar på runt 3000:- och Gear Fit på 2000:-. Vill man verkligen ha en Gear 2 men känner att man har ett skitjobb som betalar för lite kan man med gott samvete köpa Gear 2 Neo istället, en lightversion för runt 2 lax.

Läs mer på Samsung.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.