L1070252

Nyligen lanserade sportmärket PUMA ”24/7”, som är märkets senaste prestationskampanj för män, med flerfaldigt vinnande formula one-världsmästaren Lewis Hamilton.

24/7-kampanjen omdefinierar PUMAs prestationsfilosofi i en tid då träningspass inte längre bara är begränsade till gymmet.

– En av de viktigaste aspekterna i mitt liv är träning. Jag gör det inte bara för att se vältränad ut, utan för att mitt jobb kräver det. Innan varje tävlings race måste jag träna extremt hårt – det gör skillnaden mellan att vinna eller förlora. Det känns grymt att få bli en del av PUMA familjen och speciellt den här kampanjen som stämmer 100% överens med vem jag är som person, säger Lewis Hamilton.

L1060790

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.