r-kelly-gq

R.Kelly tycks inte riktigt slippa sitt förflutna. R&B sångaren talar ut med GQ angående hans liv i en intervju. 2002 så greps R.Kelly då de läcktes en grov video på han själv och en minderårig flicka. Nu går R.Kelly till försvars för Bill Cosby.

I intervjun med GQ så svarar R.Kelly på rätt personliga frågor.

 Om hans frånvarande pappa: ” Det är de som är saken. Om jag kunde ändrat något så skulle jag definitivt velat ha en pappa runt mig. Min Pappa. Jag kan definitivt säga att det påverkade mig djupt som en ung man, när jag växte upp. Vem vill inte ha en pappa?”
Om att ha blivit sexuellt utnyttjad av en familjevän som barn: ”Först så kunde jag inte döma det. Jag kom ihåg att det kändes konstigt. Att jag skämdes. Men jag kunde inte förstå eller riktigt döma de.”
Om hans förhållande med Aaliyah: ” Jag skulle beskriva de som bästa vänner. Djupa vänner. Vi båda älskade musik och ville vara framgångsrika. Hon är en Stenbocken, jag är en Stenbocken, min mamma var även de. Vi hade så mycket gemensamt. Av respekt till hennes familj så säger jag inte så mycket, men jag kan säga att jag älskade henne, hon älskade mig och vi var, du vet, bästa bästa bästa vänner.”

 

Om Bill Cosby: ” Nå min åsikt är, jag vet inte vad som hände. Jag är ett fan av honom, ” The Bill Cosby show”- så klart. Så att jag ger min åsikt om något som jag inte vet är sant eller falsk, allt jag kan säga är att det var längesen. Och när jag ser 80, 90 åringar tala om vad som hände dem när de var 17 18 19 år. Det är något skumt med det. Det är min åsikt. ”

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.