17

De flesta människor har lite oönskad hårväxt lite varstans. Vissa låter det vara, vissa får panik och vill få bort det. Denna guide vänder sig till dig som har panik. Baws ska hjälpa dig att på ett smidigt sätt ta bort hår från axlar, rygg, armhålor, pung och andra utvalda ställen på kroppen. Läs, lär, bli hårfri. I den ordningen.

Axlar och rygg
Har du lite små glesa strån här och där på axlar och rygg tar du enklast bort dem med en pincett. Har du inga överdimensionerade och långa ap-armar föreslår vi att du ber någon hjälpa dig. För dig med lite tätare rygghårväxt (oftast strax nedanför nacken och i ryggslutet) är vaxning (tyvärr) ett bra alternativ. Det gör ont men är effektivt. Följ instruktionerna på paket och värm inte vaxet för mycket, då bränner du av håret och det är inte meningen. Köp ett vax som är vattenlösligt, annars kommer din t-shirt sitta fast i ryggen på dig resten av veckan.

Armhålorna
När det kommer till att raka armhålorna är det hyvel som ger bäst resultat, såvida du inte har en riktigt bra rakmaskin. Skippa raklödder, annars blir det overkill. Det räcker med att du tvålar in dig under armarna och rakar dig i duschen. Enkelt, smidigt och enligt de flesta kvinnor –fräscht.

Bröstet
Att raka bröstet hör fortfarande inte till alla mäns standard. Dels för att många män vill ha hår på bröstet och dels för att långt ifrån alla män har ett hårigt bröst. Men om du har hår och  verkligen vill bli av det så är det antingen vaxning (återigen smärta) som ger det mest långvariga resultatet. Om du däremot kan lägga några minuter 2 gånger i veckan så är rakhyvel eller trimmer/rakapparat ett betydligt smidigare och mindre smärtsamt alternativ. Stubben växer ganska fort här, så var redo att kriga mot brösthåret ganska regelbundet

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.