brtaaaau

Braun lanserar den nya Braun WaterFlex, en rakapparat designad för att inspirera män att utforska och uppleva den oslagbara känslan som kommer från rakning med vatten, raklödder eller gel.

Rakning med rakapparat betyder inte längre enbart torrakning. Braun WaterFlex är särskilt utvecklad för att användas tillsammans med vatten, raklödder eller gel och förvandlar rakningen till ett rent nöje som efterlämnar en slät och fräsch hud. WaterFlex förenar det bästa av två världar; den oslagbara prestandan man förväntar sig av Braun och komforten från våtrakning. Oavsett om man befinner sig i duschen eller i badet glider Braun WaterFlex lätt över huden och efterlämnar en oslagbart slät hud. Detta nya, revolutionerande sätt att raka sig gör en enorm skillnad för huden och rakapparatens funktion: vatten gör skägget mjukare medan raklödder eller gel hjälper till att lugna huden och motverka irritation. Anpassad för att användas med vatten, raklödder eller gel tillåter det svängbara huvudet på rakapparaten att försiktigt röra sig över huden för en smidig rakning och minimalt med friktion.

Unik design skapad för suverän prestanda

Braun WaterFlex är perfekt för män som vill maxa upplevelsen: huvudet är svängbart upp till 33 grader vilket är det perfekta exemplet på den flexibilitet rakapparaten ger användaren. Det möjliggör en nära rakning av stora ytor såsom hakan och käklinjen. Komplett med ett tre-bladigt klippsystem, OptiBladeTM för optimal närhet och hudkomfort samt 100 procent vattentäthet är denna smarta rakapparat också utrustad med ett robust Gore-membran i handtaget som skyddar den inre kärnan från vatten och vattenånga. Samtidigt gör handtagets speciella anti-slip- design att användaren kan hålla ett fast grepp oavsett om apparaten används i vatten, med raklödder eller gel. WaterFlex finns i färgerna svart, vit, blå och röd.

Rakapparaten är vattentät ner till fem meters djup utan risk för att vatten kommer in i apparaten. Brauns unika industridesign tillsammans med den välkända tyska ingenjörskonsten gör detta till en 100 procent vattentät, säker och vackert utformad rakapparat som aldrig kommer att göra användaren besviken.

22222

111111

Läs mer här

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.