img_0108

Nästa helg (8-9 November) kör RAW Comedy Club föräldrartema på Hilton, Slussen. Det är ett samarbete med Linkedin som just nu har en kampanj som de kallar ”Bring in your parents”.

Tanken är att man ska bjuda in sina föräldrar och deras generation till sitt professionella nätverk. Kampanjens syfte är både att ge föräldrar en inblick i sina barns arbete men även en möjlighet att utvidga de ungas professionella nätverk med föräldrarnas kontakter och erfarenheter.

”Vi uppmuntrar till att man ska utöka sitt professionella nätverk till att inkludera även föräldrar. Med kanske 40 års erfarenhet bör vi definitivt ha mycket att lära av dem”, säger Lars Ingerslev på LinkedIn.

Baws har glädjen att meddela att RAW drar av 20 procent på biljettpriset för att hylla alla föräldrar lite extra. (Om man kommer i sitt barns sällskap). OBS: RAW har 18-årsgräns.

På scen den här helgen står Kristoffer Appelquist, Messiah Hallberg, Erik Bamberg och Marika Carlsson.

Baws säger: Vi är typ stammisar på Hilton på helgerna, vi älskar RAW. Ska bli kul att se i fall skämten blir mildare nu när man uppmanas att ta med sina föräldrar. Förmodligen blir det tvärtom. Perfekt fars dags-present btw!

Köp biljetter till RAWs stora föräldrarhelg här!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.