telehigh

Svenska Rebtel, ett av världens ledande bolag inom internationella samtal med över 25 miljoner användare, avslöjar nu efter ett år av hemlighetsmakeri hur de ska förändra hela den internationella telekomindustrin.

Under 2015 har Rebtel genomgått en totalrenovering som började med att hela ledningen byttes ut till ett gäng telekomtoppar hungriga på att förändra den bransch de valt att lämna – telekombranschen. Med återinvestering på 100 miljoner kronor och med ledning av VD Magnus Larsson, tidigare sverigechef på Tele2, och Fredrik Wrahme, tidigare marknadschef för Tele2 gruppen, har man nu tagit fram ett helt nytt Rebtel som ska vända upp och ner på den internationella telekombranschen.

Med den nya tjänsten Rebel Calling möjliggörs internationella samtal, app till app, utan internetuppkoppling – man kan ringa internationellt med samma ljudkvalitet och pålitlighet som med vanlig mobiltelefoni. Nya Rebtel kapar teleoperatörernas struktur och sätter därmed stopp för orimligt dyra internationella samtal.

På bara en natt har denna Svenska nyhet fått stor uppmärksamhet internationellt från några av världens största medier så som Yahoo News, International Business Times, TechCrunch och Digital Trends.

Testa appen HÄR

tel

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.