reebok

Reebok tar träningshypen till en helt ny nivå. De letar just nu efter fitnessmänniskor som dyrkar det till en sådan grad att de är redo att tatuera in Reeboks logotype för att visa sin hängivenhet.

Snart är det dags för Tough Viking i Stockholm, och i samband med detta slänger Reebok upp en tatueringsstudio tillsammans med Salong Betong, där de endast utför ett motiv under hela dagen, nämligen Reeboks logga.

Givetvis är detta en tävling (förutom Reeboks ”evil plan” om att få gratis reklam livet ut via alla kroppar som tatueras) och den som gör den största loggan får ett fitness-sponsorskap för ett helt år, till ett värde av 40.000 kr. Men ingen som tatuerar sig går lottlös, alla som gaddar in loggan får prylar till ett värde av 5000 kr.

Tatueringsstudion öppnar klockan 10 den 30 augusti på Tough Viking på Gärdet i Stockholm, anmälan sker på plats. Läs mer om utmaningen och möt personerna som redan tatuerat sig på reebokforever.com.

Vad tycker ni om idén? Är den briljant, bra eller har de tagit det ett steg för långt? Fast det kunde ju varit värre: Tänk om Skoda hade kört samma kampanj…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.