reza

Under fredagsförmiddagen meddelade ManoManagement att den svenske lättviktarenReza Maddog Madadi återigen var tillbaks i full träning och har siktet inställt på att vara tillbaks i UFC innan årets slut.

Så här skriver MM i ett pressmeddelande på deras app, Octagon Inside, på Mikz:

Vi i ManoManagement är extremt glada att meddela att Europas bästa lättviktare Reza Maddog Madadi är tillbaka i full träning på Allstars och att han redan har påbörjat sin resa tillbaka till de stora galorna. Reza är en toppatlet som besegrat några av världens bästa fajters och som under hela sin karriär bevisat att han tillhör den absoluta världstoppen.
Målet är att Reza vid slutet av 2015 ska vara tillbaks där han hör hemma; UFC.

Reza gick sin senaste match mot amerikanen Michael Johnson på UFC Sweden 2 i april 2013. Han lyckades besegra Johnson i den tredje ronden via en giljotin. Efter den förlusten har Johnson vunnit fyra raka matcher och etablerat sig som en framtida titelutmanare.

Enligt MM så har Reza behållit formen trots att det var två år sedan han gick match.

Under de två år som Reza inte har tävlat, har han tränat rigoröst för att hålla sig i toppform. För tillfället tränar Reza två gånger om dagen på Allstars Gym. Med träning i världsklass med såväl inhemska som internationellt kända träningspartners som vi tar in kommer vägen tillbaka till toppen inte vara alltför långt borta.

Själv säger Reza att hans mål är att återigen etablera sig som en av världens bästa lättviktare.

Jag är tillbaks! Mitt hunger för att återta min plats som en av de absolut bästa lättviktarna i världen är större än någonsin. Jag kommer visa världen att Maddog är och kommer förbli en toppfighter. Maddog is back!

 

Artikel från Kimura.se

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.