rocky

Rick Ross 6:e studioalbum Mastermind som haft releasdatumet 4:e Mars har anlänt 1 dag tidigare, och vi på BAWS kunde inte bli lyckligare. Vi har en dag mindre att ta dö på och en mindre dag på kalendern att kryssa.

Skivan gästas av bland andra Jay-Z, French Montana, Sizzla, The Weeknd, Lil Wayne och på Deluxe-versionen hittar vi 2 av mina absoluta favoriter, Scarface och Z-Ro. Producenterna på skivan är som vanligt på Rick Ross album noga utplockade och vi hittar bland annat Jake One, Mike WiLL Made It, Scott Storch, Kanye West, DJ Mustard, J.U.S.T.I.C.E League.

Rick Ross växer för varje släpp han gör och Maybach Music Group med det. Han är The Boss of all Bosses och det lider inga tvivel på det. Har man inte gett Rick Ross en chans tidigare så är det god tid att göra det nu. Rick Ross är ett Mastermind och man slutar aldrig förvånas över vilken stenkoll den Kokain-Florida Överviktiga-Tatuerade rapparen och entreprenören har. Rick Ross är en av vår tids största rappare och han passar bra uppe på tronen och det känns inte som han har några som helst planer att lämna sin tron.

Lyssna nya skivan Mastermind nedanför och ta en titt på videon till låten Nobody feat. French Montana och Diddy. Och glöm inte vart ni läste och hörde om det först, like a Baws.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.