Australian Shepherd And Phone

Från och med idag kan hundar för första gången få sitt eget telefonnummer när Telenor breddar sitt familjeabonnemang. Det innebär att det nu bland annat blir möjligt att ringa till sin hund. Från att vara en nischad teknikprodukt vill Telenor nu ta den uppkopplade GPS-trackern in i vardagen.

Hunden har varit människans bästa vän länge och från och med idag gör Telenor det möjligt för alla hussar och mattar i Sverige att addera sin hund till familjeabonnemanget Telenor Familj.

– Vi vill att vårt familjeabonnemang Telenor Familj ska vara en lösning för alla du kallar en familj. Alla familjer ser olika ut och har olika behov. Idag gör vi det möjligt att lägga till vad vi tycker är en självklar familjemedlem, nämligen hunden, säger John-Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges konsumentaffär på mobilsidan.

För första gången är det möjligt att lägga till sin hund på befintligt familjeabonnemang och att ge hunden ett eget telefonnummer. I abonnemanget ingår en GPS-tracker med flera funktioner som enkelt styrs via en app i mobiltelefonen. Utöver möjligheten att ringa upp hunden och ge enkla kommandon innefattar GPS-trackern en rad andra funktionaliteter, bland annat realtidsspårning och GeoFence.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.