sol

Det blir allt varmare och är man singel börjar man fundera på dejting. Men det är inte alltid så himla enkelt. Inte alla gillar barer och man kanske inte har jättemånga att välja på genom jobb eller vänner. Som tur är finns det olika sätt man kan använda för att träffa någon inför sommaren, eller egentligen under hela året.

Hitta gemenskap med hobbys

Det låter egentligen inte så illa, träffa någon genom en hobby och då har man redan något att snacka om. Då kan man skippa allt tramsande med kallprat. Men det är såklart en annan fråga ifall ens hobby inte har några potentiella partners. Än värre är det om ens hobby är dataspel som man spelar för sig själv där hemma.

Det är därför det är dags att skaffa sig en ny hobby. Du har nästan garanterat en del klubbar i din närhet, allt från sportklubbar, schackklubbar och säkerhet en pysselförening. Kolla in vad din kommun har för föreningar och klubbar, sen väljer du något därifrån. Inte bara ökar du chanserna att träffa en partner, du får även chansen att skaffa nya vänner. Det kan till exempel vara det perfekta tillfället att börja träna självförsvar.

Nätdejting

Det är en gammal myt att online dating är för förlorare. Det kanske stämde förut, men inte nu för tiden då allt fler skaffar konton på dessa sidor. Det är egentligen inte konstigt alls, många är helt enkelt mer bekväma med att chatta över nätet.

Det ger dig också chansen att träffa någon som har gemensamma intressen med dig. Du kanske idag inte har några vänner som gillar justdet du gillar. Det är inget problem för vänskapen men ofta vill man gärna ha något gemensamt med den kille eller tjej man ska vara ihop med.

Det finns många olika sajter att använda och som tur är finns det idag sidor riktade till specifika grupper av människor. Det mest uppenbara är såklart för de med andra läggningar, till exempel sidor för homosexuella killar eller tjejer. Men det finns också sidor som riktar sig till specifika intressen, yrkesgrupper och liknande. Det är med andra ord inte svårt att hitta en lämplig sajt där du hittar någon som gillar samma saker som dig.

Inte redo för kärlek?

Inte alla är redo för kärlek. Man kanske inte just nu orkar med ett förhållande med allt ansvar, eller så har man bara inte tid för det. Men det betyder inte att man tappat sexlusten heller. Som tur är finns det sätt att hitta en partner enbart för fysisk intimitet. Det mest uppenbara är såklart krogar eller klubbar, men det är inte alla som gillar det heller.

Som tur är finns det dejtingsidor även för den som bara är ute efter något kortvarigt eller bara rent sex. Sidor som till exempel ix.nu kan användas för att hitta någon som passar en. På dessa sidor kan man enkelt byta bilder, chatta, videochatta och även stämma träffar med en eller flera personer.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.