11

Det finns väl inget mer irriterande än repiga glasögon. Men om du har glasögon gjorda av plast finns det en möjlighet att snabbt återställa dina glas utan att behöva tömma plånboken. För de flesta av de produkter du kommer till att behöva för att ta bort reporna, de finner du hemma i huset. Lugn, BAWS hjälper dig.

1. Rengöring av glasögon

Det första steget är att rengöra dem för att se var reporna faktiskt är. Se till att du använder ett rengöringsmedel (speciellt anpassad för glasögon) och en ren microfiberduk. Kolla in detta youtube-klipp för mer information om hur du rengör dina glasögon.

22

2. Borttagning av repor

Efter du rengjort dina glas behöver du lägga till ett medel för att ta bort reporna. Börja med att badda in lite tandkräm på dina glas och gnugga försiktigt med en tops eller med lite bomull. För att ta bort tandkrämen behöver du endast skölja glasen under rinnande kallt vatten. Om reporna är djupa kanske du behöver upprepa denna process ett par gånger. Ett annat alternativ är, om du inte har tandkräm, att använda bakpulver och vatten. Blanda lika delar av vatten och pulver, rör ihop tills du uppnår samma konsistens som tandkräm, och badda in på samma sätt.

33

3. Igenfyllning av repor

Om reporna kvarstår, fyll då igen reporna tillfälligt med lite vax. Gnugga in vax tillsammans med en microfiberduk och torka sedan av med en ren yta av fiberduken. Du behöver upprepa denna process en gång per vecka för att uppnå bästa resultat.

44

4. Se klart igen

Du bör nu kunna se mycket bättre genom dina nya reparerade glasögon. Perfekt när du till exempel gör saker på datorn som kräver en skarp syn.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.