kenoboll

Keno har vi kunnat följa från TV-soffan ända sedan början på 90-talet. Numera finns det även andra varianter där du kan spela när och var du vill med snabba resultat på nätet.
Att spela på Keno är kul och enkelt, och det är inte svårt att förstå varför det blivit så populärt! Det enda du behöver tänka på är att välja vilka nummer du vill spela med. Du kan välja mellan 1 – 11 nummer. Ju fler nummer desto högre vinstchans, men också lägre utdelning. Väljer du få nummer har du lägre chans att vinna men vinstsumman blir desto högre vid en eventuell vinst. Spelet går ut på att 20 stycken bollar märkta med nummer dras, totalt finns det 70 bollar. Lyckas du pricka in något av numren som dras vinner du. Vinstsumman beror på hur många nummer du spelat med. Det är därför ett spel där inga tidigare förkunskaper krävs, det handlar mer om tur än skicklighet.

Kung Keno ger dig högre vinst

För ännu högre chans att vinna kan du spela med Kung Keno. Det är en siffra som dras från de redan 20 dragna bollarna. Har du samma siffra någonstans i din rad som den som blir Kung Keno har du chansen att trippla din vinst. Tänk dock på att för att spela på Kung Keno kräver det att du betalar dubbla radinsatsen. Den absolut högsta vinsten som går att få är elva rätta nummer samt Kung Keno. Då har du chansen att vinna hela 15 miljoner kronor. Det är dessutom enkelt att se dina keno resultat och rätta dina rader via datorn eller på mobila enheter, du hittar dina kenoresultat på internet.

Du behöver inte ha en plan

Att spela på Keno innebär inte att du måste lägga upp en smart strategi eller tänka ut en plan. Då siffrorna dras slumpmässigt kan vilka nummer som helst bli dagens rad. Du kan helt enkelt spela på de siffror du får en bra känsla för eller möjligtvis ditt turnummer. Du väljer om du sedan alltid vill spela med samma nummer, eller om du vill byta varje gång för omväxlings skull. Däremot finns det en hel del teorier om vilka system och strategier som skulle kunna vara vinstgivande, dock är det självklart ingen garanti för att du ska vinna. Till exempel säger statistiken att siffran två har dragits flest gånger, medan siffran 45 har dragits minst gånger. Även om detta inte hjälper dig att vinna kan det kanske inspirera dig till vilka rader du vill spela på.

För dig som inte kan vänta – spela på nätet

Som tidigare nämnt började Keno sändas på TV4 i början på 90-talet. Det är nog många som förknippar Keno med den gotländska dialekten och den gula färgen i TV-rutan. Spelet har dock utvecklats och kan numera även spelas på nätet. Detta är perfekt för dig som vill kunna rätta keno direkt samt ha möjligheten att spela när du vill. Reglerna fungerar på samma sätt och även här kan du spela med Kung Keno för extra vinstchans. Här finns en ytterligare funktion som kallas för ”Hux Flux”. Den hjälper dig att slumpar fram siffror om du skulle ha svårt att komma på egna. Du trycker helt enkelt på knappen som är märkt med ”Hux Flux” och det dyker då upp föreslagna nummer, så många som du önskar.

På nätet hittar du alltid ett uppdaterat resultat keno och det finns även annan nyttig information om spelet och olika system som du kan läsa om. Samtliga resultat sammanställs direkt efter varje dragning och sätts sedan ihop det till en överskådlig tabell som användarna kan se sina resultat på. Du kan alltså rätta ditt Keno omedelbart och se om det blev någon vinst. Du kan följa tabellen var du än befinner dig och precis när du vill på dygnet. Det har aldrig varit så lätt att spela Keno och se resultaten, spelet är något för samtliga och det som är en stor fördel är att det inte krävs några tidigare kunskaper. Keno är underhållning där det främsta är att ha turen med sig på sin sida. Det går alltså inte att ha en särskild strategi som ökar chanserna till vinst, men det finns vissa nummer som anses ha större chans att förekomma vid en dragning.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.