obama

Läsarfråga till Baws från signaturen ”Nicke”:
”Hej Baws. Jag har ett problem. Jag kan få stånd i de allra mest pinsamma situationerna. Vad ska jag göra? Jag är 21 år och rätt så välhängd, så det är inte så lätt att dölja.” 

Eftersom vi alltid ställer upp för våra läsare har vi nu sammanställt den perfekta guiden för att undvika situationer som ”Nicke” utsätts för.

Tänk dig nu att du är där. Det kanske är på jobbet, på en dejt, eller kanske på middag med svärföräldrarna. Du känner att Dagge börjar få liv. Ta det lungt, andas och följ dessa enkla steg.

1. Det första du ska tänka på är att hålla lugnet. Det finns många alternativ. Se dig omkring, finns det något att täcka över med? En tröja, en väska, eller något annat.

2. Ett enkelt, men i många fall väldigt effektivt, sätt är att helt enkelt lägga benen i kors. Det skapar en naturlig bula som inte väcker misstänksamhet.

3. Ett sätt som kan vara väldigt effektivt är att hålla andan. När hjärnan konstaterar att du behöver syre drar kroppen in blod från mindre viktiga organ. Detta är ju dock inte möjligt i alla situationer.

4. Nu kommer en riktig chanskort. Många tror att detta är enda sättet, men sanningen är att det är mycket lurigt. Tänk på någonting avtändande. Exempelvis döda djur, mormor, grävmaskiner, matematik eller August Strindberg. Risken finns dock att ens undermedvetna tänker på nakna tjejer/killar. Då blir det direkt kontraproduktivt.

5. Att ställa sig upp och gå är väldigt bra, då behöver andra delar av kroppen blod och förr eller senasre drar sig Petter-Niklas tillbaks. Du kan exempelvis gå på toa, gå ut och röka eller gå efter ett glas vatten. En sak man måste tänka på är att inte stå med sidan mot folk, då exponeras bulan direkt. Stå istället vänd rakt mot folk.

6. Använd mindfulness och ta kontroll över dina tankar, för in dem på annat och glöm bort att du har någonting hårt som bultar i byxorna.

7. Något som kan förmildra ditt stånd är att ha händerna i fickorna. Inget konstigt där.

8. Här kommer ett tips till mästaren. Vi varnar er för detta, då det på så många sätt kan gå fel. För upp din penis så att den ligger mot magen och hålls fast av bältet. Kan du göra detta utan att någon ser så är du en riktig chef. Detta är bra på två sätt: Det syns inte att du har stånd och din penis får ett tryck som gör att den snart somnar.

9. Ett annat tips till ninjamästaren. Smyg ner handen i fickan och tryckbelägg ollonet från båda sidorna med tummen och pekfingret. Det gör att blodflödet minskar och ståndet ger upp. Varning: Du får absolut inte stimulera penis. Det gör, som du säkert förstår, saken värre.

10. Worst case scenario är att du blir påkommen. Om det händer måste du vara en skön snubbe som bjuder på sig själv. Gör det bästa av situationen. Tänk på att det är väldigt väldigt naturligt att ha stånd.

Några generella tips som är värda att reflekteras över: Om du håller på att få, eller har ett opassande stånd, får du absolut inte kolla någon attraktiv människa i ögonen. Det kan sluta dåligt på flera sätt. Om det ofta händer dig kan det vara värt att planera klädseln lite bättre. Slappare byxor och längre skjortor/tröjor. Och för guds skull, sluta ta av pappas Viagra.

Samtidigt påminner Baws er unga män om att ni inte alltid kommer att få upp den utan problem, så var glada så länge allt fungerar som det ska.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.