holger_1_Senior

 

holger3Att det skulle ta så lång tid innan någon kom på den uppenbara idéen att designa en väska med ett batteri inbyggt så att  du kan ladda din telefon när du är ute och flänger. Ja, vi erkänner, vi hade inte heller tänkt på det…

Hur som helst, svenska Holger Bags har precis designat en serie väskor som har ett uppladdningsbart batteri insytt i fodret så att du kan ladda din telefon efter en hård dag av facebookande och instagrammande.

Väskan är tillverkad av något de kallar Holger Pulp eller på vanlig svenska: cellulosa – papper med andra ord. Som tur är det behandlat med en polymerlack (vi har ingen om vad det är men det låter respektingivande) vilket gör att väskan tål vatten.

Sa vi att den är slitstark också? Det är den, din surfplatta, dator och telefon ligger väl skyddade i den. Du kan bara ladda telefonen eller surfplattan. Du får med en sladd så att du kan ladda det inbyggda batteriet, sedan tar du bara med sladden som du fick med när du köpte din telefon för att ladda den. Jupp, spelar alltså ingen roll om du är en Apple- eller Android-fanboi, det funkar lika bra.

Holger finns i tre olika modeller, Junior, Senior och Backpack. Samtliga finns i ett gäng sköna färger som har så långa namn att vi inte orkar nämna dem här, men styr din browser till www.holgerbags.com, där finns både modeller, färger samt onlineshop.
holger2222

Självklart är vi på BAWS som vanligt generösa. Därför tävlar vi så klart ut en av dessa mästerverk. För att vinna chansen till ett bättre liv (alla vet att livet tar slut i samband med att mobilen dör) ska du maila till [email protected] senast nästa torsdag (28 aug) och berätta för oss under vilket tillfälle din mobil har dött när den absolut inte fick göra det. Roligast story vinner!

www.holgerbags.com

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.