sam

För Samsung är det viktigt att så många som möjligt får ta del av de senaste innovationerna. Under CES-mässan i Las Vegas presenterades under helgen att Samsungs senaste wearables-produkter, utöver Android, nu även blir iOS-kompatibla och därför tillgängliga för många fler användare. Det gäller Samsung Gear S3, Gear S2 och Gear Fit2.

Användare kan nu ladda ner Samsung Gear S appen för Gear S2 och Gear S3 eller Gear Fit appen för Gear Fit2 till kompatibla iOS-produkter* från Apple App Store. När appen är nedladdad får användaren hjälp att koppla ihop sin mobil med någon av Samsungs wearables.

– Samsung tror på öppenhet och vill att så många som möjligt ska så tillgång till våra innovationer. Att vi nu får möjlighet att låta fler som idag inte har en Samsungtelefon använda våra populära wearable-produkter är ett viktigt steg i detta arbete, säger Ardelan Sohrevardi, Nordisk Produktchef för Tablet och Wearables på Samsung.

Även om vissa funktioner kommer att variera beroende på vilken iOS-produkt användaren har så kommer alla kunna njuta av Gear S3:s funktioner, så som inbyggd GPS, högtalare/mikrofon, pulsmätare, vatten- och dammtålighet samt en batteritid på upp till fyra dagar. Gear S3 finns i två varianter – Frontier som har en sportigare och mer kraftfull look som blandar design med funktion och Classic som hämtat sin inspiration från det minimalistiska och eleganta som återfinns hos de mest ikoniska klockorna genom tiderna. Classic utvecklades med fokus på detaljer, där storleken och formen är noga utvald för att skapa samma känsla som hos klassiska lyxklockor.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.