samsung

Att Samsung satsar på en välvd framtid är ingen hemlighet. Nu tar företaget ut svängarna ytterligare och lanserar en välvd trådlös soundbar för att matcha utvalda modeller i Samsungs serie av Curved TV på 55 och 65 tum.

Denna soundbar kan med fördel placeras på en tv-bänk och användas som ett tv-ställ. Den kan också enkelt väggmonteras tillsammans med Samsungs välvda tv-modeller genom att fästa den underifrån på den redan väggmonterade tv:n, så att den svävar i luften.

Samsungs egen teknik ger ett detaljerat ljud med minimerad distorsion. Med stöd för 8.1-kanaligt ljud har denna soundbar även utrustats med två högtalarelement på sidorna som hjälper till att sprida ljudet i tre olika riktningar, vilket skapar ett mer omslutande surroundljud.

Den nya modellen har en iögonfallande design i borstat aluminium i svart och silver. På höjden mäter den 42 mm och den har samma radie som Samsungs Curved UHD TV. Allt för att skapa en så kraftfull ljudupplevelse som möjligt. Samtliga ljudfunktioner kan styras med hjälp av tv:ns fjärrkontroll.

HW-H7500 (svart) och HW-H7501 (silver) lanseras i oktober med ett rekommenderat butikspris på 7 000 kronor.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.