scar

Idag är det lite som julafton för oss som gillar rap. Scarface, en av raphistoriens största, din favoritrappares favoritrappare, har släppt sitt nya album Deeply Rooted. Hans första album sen Emeritus som kom för 7 år sedan. Han är en av mina absoluta favoritartister och i våras kom även hans självbiografi Diary Of A Madman (som jag varmt kan rekommendera att alla som gillar rap borde läsa). Scarface rappar det han sett och levt och öppnar sig för sina fans. Han har det råa i sig och berättar det på ett sätt ingen annan rappare gjort. Och så har det alltid varit.

Som gäster på skivan hittat vi Rick Ross, Papa Reu, Z-Ro, Nas, John Legend, Rush Davis, Avant och CeeLo Green. Som vanligt är det Scarface själv, Mike Dean och N.O Joe som producerat, med tillägg från några andra.

Kolla in videon till låten Mental Exorcism så fattar ni vad Scarface har att erbjuda.

En annan skiva som också kommit idag är Rodeo från den relativt nya och unga rapparen Travis Scott. Ett album som varit otroligt efterlängtat då Travis skapar något helt eget och nytt. Han har ett par riktigt tunga singlar från albumet, 3500 (feat. Future & 2 Chainz), Antidote och den senaste Piss On Your Grave (feat. Kanye West).

Vidare på Rodeo hittar vi gäster som The Weeknd, Justin Bieber, Young Thug, Schoolboy Q med flera. Bakom rattarna har 1500 Or Nothin, Pharell Williams, Kanye West, Zaytoven, Mike Dean, Metro Boomin plus många många fler hjälpt till att skapa Travis Scott Solo-debut.

En otroligt spännande skiva som jag varmt kan rekommendera att alla tar en lyssning på. Denna skiva kan ni lyssna på spotify nedanför innan ni går till er lokala skivbutik och inhandlar den.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.