ronal
Idag släpper Nike sommarens kampanjfilm ”The Switch” där Cristiano Ronaldo står i huvudrollen men med en hel del andra Nike-spelare som dyker upp; Raheem Sterling, Joe Hart, Harry Kane, Chris Smalling, John Stones, Ross Barkley, Megan Rapinoe, Ricardo Quaresma, Andre Gomes Jose Fonte, Cedric Soares, Vieirinha, Raphael Varane, Anthony Martial, Sergi Roberto och Javier Mascherano gör alla gästspel.

Filmen är Nikes längsta någonsin och den krävde fem inspelningsdagar med Cristiano Ronaldo, någonting han aldrig tidigare ställt upp på med något annat varumärke.

– Inspelningen var den första möjligheten som spelarna hade till att bära den slutgiltiga, tryckta versionen av deras nya landslagskläder. Då många har varit involverade i att ta fram förslag och ge feedback under processen, var det en påtaglig förväntan när de äntligen skulle visa upp den färdiga produkten, flera veckor innan de färdiga kläderna officiellt avslöjades.

– ”The Switch” är den störta filmproduktion som Cristiano Ronaldo någonsin gjort, för något företag. Det krävdes fem dagars inspelning, alla genomförda i Spanien. Ronaldo utförde sina egna stunt i den inledande kollisionsscenen, vilken blev klar på endast tre tagningar.

– Den unga mannen som spelar i filmen är Gerson Correia Adua. Han är en 16 år gammal fotbollsspelare som talar flytande engelska och portugisiska. Detta var Audas första erfarenhet av skådespeleri. Han var ursprungligen inte tänkt för rollen men när den ursprunglige skådespelaren skadade benet i en bilolycka hoppade Auda in. Den tilltänkta skådespelaren är på bättringsvägen och kan ses i filmen vid 5:15 min.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.