rsshigh
FC Barcelonas nya hemmaställ definieras av en uppdaterad tolkning av de traditionella ”Blaugrana”-ränderna kombinerat med banbrytande Aeroswift-teknologi.

På tröjan är det avsmalnande vertikala röda linjer mot den djupt blåa färgen som har uppdaterad kompositionen av FC Barcelonas klassiska ränder. Detaljer inspirerade av klubbens historia och kultur tar plats på kragen, kanske främst i form av den Katalanska flaggan ”Senyera”. På insidan av tröjan påminner orden “Força” och “Barça” på insidan av respektive ärm om klubbens inneboende stolthet.

Passformen och känslan karaktäriseras av tröjans tekniskt avancerade stickade zoner, dessa skapar ett subtilt geometriskt mönster vilket ytterligare förbättrar passformen för en spelare i rörelse.

Sidan av stället kännetecknas av en mörkröd rand vilken går längs med hela tröjan och shortsen. Genom att expandera när spelaren är i rörelse maximerar denna ventilation.

De blåa strumporna med ”Nike Grip technology” har ”Barça” skrivet i kontrasterande guld på framsidan medan vaden utgörs av en distinkt röd linjär design, en färg som av tradition kopplas till FC Barcelona och vilken ytterligare betonar fart.

Det nya stället kommer finnas tillgängligt via Nike.com/FCB, officiella butiker och utvalda återförsäljare med start den 1a juni.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.