2go

TiVoToGo är en app till din surfplatta, smarttelefon och dator. Via den kan du titta på tv, spela in program och bygga önskelistor.

Baws har testat TivoToGo i några veckor. Det är numera svårt att tänka sig ett liv utan den här tjänsten. Utbudet av kanaler har växt radikalt sedan vi började använda tjänsten i oktober. Vid start hade vi ett 20-tal kanaler. Idag har vi 64. Det är ett grymt utbud och betydligt större än både telia och magine.
Alla de kanalerna kan man se från tv:n, telefonen eller läsplattan med den tillhörande appen TiVoToGo. bild

Glömmer man fjärrkontrollen på bordet när man slänger sig i soffan fixar det sig med TiVoToGo-appen. Då tar man bara fram telefonen och använder den som fjärrkontroll.

Via telefonen får man också snabbt information om vad som spelas just nu. Man kan också se på tv på två olika enheter. Så medan du sitter hemma framför tv:n kan två andra i din familj titta på tv genom sin läsplatta eller telefon på bussen, ett hotellrum eller var de nu befinner sig.

Vill man kolla klart på det sista av filmen i sängen är det bara att pausa och fortsätta spela upp från datorn, surfplattan eller mobilen.

Om du kommer på att du vill se något speciellt och du inte är hemma är det bara att ta upp telefonen och välja att spela in det, för att sedan titta på det när du kommer hem.

Att ladda hem är stenålder. TiVo är både lagligt och bättre än piratkopiering. Vi på Baws njuter av att vara lagliga.

Denna artikel är ett samarbete med Com Hem.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.