casehigh

Idag springer de flesta runt med olika sorters case till sina mobiler och datorer, men alltför få har ett case som faktiskt skyddar produkten. Ditt mobilskal från ebay gör tyvärr inte att telefonen håller om du tappar den på badrumsgolvet, och likaså ditt  billiga skyddscase för din laptop. Du och din älskade dator förtjänar bättre.

tec2Men BAWS har goda nyheter, från och med nu kan din dator vara goda händer. Om du väljer att investera i ett Impact Snap Case från Tech21 förstås.

Det är ett oerhört intelligent stötskydd som kombinerar genial design, oslagbar användarvänlighet och vetenskapligt beprövade material, allt för att din dator ska skyddas från alla tänkbara olyckor. Impact Snap Case för MacBook använder något som kallas för FlexShock-teknologi, och det är kort och gott ett magiskt sätt att skydda din dator på. Materialet har en unik molekylär struktur som gör att energin absorberas, dvs den skingras och stöts bort vid en eventuell olycka för att minimera skadan om olyckan skulle vara framme.

För er som tycker det var svåra ord ovanför: Om du tappar din dator i golvet så ser Snap Case åt att din dator inte går sönder genom en otroligt bra teknik, och det är tack vare den här ”FlexShock-teknologin” där materialet är nyckeln till framgång. Mer behöver du inte förstå, teknologin gör jobbet och du kan andas ut. Enkelt.

BAWS har gått runt med ett Impact Snap Case på en Macbook Air i drygt en vecka och kan garantera att det är precis så bra som det låter. Vi har ”tappat” datorn i golvet ett par gånger (praktikantens dator, reds.amn) och det har inte blivit en skråma. Vid ett tillfälle slog vi lite väl hårt på datorn med en knytnäve, men även där gick vi bet. Nu säger vi inte att du ska misshandla din dator, vi säger bara att du KAN göra det ifall du har ett Snacp Case från Tech21.

tec1Tillverkaren lovar att alla deras produkter alltid levererar det mest intelligenta stötskyddet. Detta löfte är möjligt tack vare en kombination av vetenskapligt beprövade material , genial design och oslagbar användarvänlighet.

– Distinktiv design i trendiga färger
– Behåller enheten konstant skyddad mot stöter
– Super Slim – Snap on Design
– Oslagbar användarvänlighet
– Full tillgång till alla portar samt kontroller
– FlexShock ™ teknologi – bästa möjliga stötskydd
– Anti-Slip gummi beläggning med Soft-Touch känsla
– Lätt att applicera och ta bort vid behov

BAWS kan med gott samvete och en oskadad MacBook varmt rekommendera deras produkter. Om de kan skydda en dator så här bra, tänk då vad de kan göra för din smartphone. Säkerhet deluxe. Finns att köpa hos Digital Inn, Macoteket samt Apple Store. Pris från 799:-

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.