sol

Att vara framgångsrik är något dom flesta människor jag känner vill vara. Det ligger i vår natur att vilja ha bekräftelse på att vi är duktiga, snygga, starka eller smarta.

Framgång kan mätas på många sätt där pengar (tyvärr) är det största måttet på hur långt du har kommit. Jag vill däremot poängtera att framgång handlar om att vara nöjd med sin omgivning. Ett mått på framgång kan vara att människor uppskattar det du gör och att det du gör hjälper andra. Jag mäter min framgång i att jag arbetar med något jag älskar och att jag kan hjälpa människor.

Här kommer mina tips på hur du blir framgångsrik oavsett om det handlar om träning, arbete eller dig själv:

Älska det man gör
Jag känner ingen vältränad människa som hatar att träna, jag känner heller ingen rik person som hatar att jobba. Det finns bra och dåliga perioder med allt men i grund och botten måste det finnas en kärlek till det man gör.

Ying och yang
Om du gör väldigt mycket av en sak (tränar hårt) gör mer av det motsatta (yoga, meditation eller spendera tid i naturen). Hollism för mig handlar om kontraster.

Utveckling
Ingen kan leva på gamla meriter, det är alltid det senaste man har presterat som gäller. Att fortsätta bli bättre och tryggare i det man gör kommer inte att ge en framgång men det kommer att föra dig framåt.

Syfte
Ha ett syfte med allt du gör. Att leva i nuet och att göra det man gör på bästa sätt kommer att gynna dig.

Landa
Vi är allt för ofta på väg någonstans, stanna upp, känn efter och lyssna är många gånger bättre en att springa, bita ihop och prata.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.