1

År 2015 grundade två modeintresserade Finska killar en platform som samlar olika butikers rea inom mode och sport under ett och samma tak, nu har sidan nått Sverige.

Det är alltid kul att nätshoppa nya kläder till gym, fest eller vardag men det kan bli ganska, speciellt om man har en dragning till stora märken som NIKE, adidas eller Calvin Klein. Därför grundades shoppingportalen SPOT-A-SHOP för att samla olika nätbutikers rea till samma sida. Portalen lanserades i Sverige sommaren 2017 och har hunnit bli många Svenskars självklara val för att hitta prisvärt mode på nätet. Portalens mål är att visa att produkterna butikerna numera har på sin outlet eller reasektion, många gånger inte är från förra säsongen, utan ofta är hyffsat nyinkomna modeller.

Enligt SPOT-A-SHOPs grundare, så brukar nätshoppare först spana in nätbutikers rea innan de går till sidan nyinkomna produkter då de ofta hittar vad de söker redan i reasektionen till ett bättre pris. Grundarna vill därför underlätta det för nätshoppare att hitta prissänkta modeprodukter online genom att samla både större och mindre butikers rea, vilket gör att vi också slipper att ha ett flertal olika butikers reasidor öppna samtidigt. Sidan uppmuntrar även nätshoppare att utforska nya butiker då produkterna på sidan blandar olika butikers rea.

En favorit bland Svenskarna som använder spot-a-shop är deras sportkläder och sportskor förutom deras mest populära kategori för våren 2018 vilket är sneakers. Bland sportkläderna är märket NIKE det överlägset mest populära både bland sporttoppar och sporttights men adidas och Puma ligger inte långt bakom.

FotbollsVM tar plats i år så har siten även en hel del fotbollskläder, fotbollsskor och supporttröjor på rea vilket kommer väl till hands under de kommande matcherna.

Sidan passar även de som som inte är sportintresserade. Sidan har kläder från både lyxigare märken och populära influencer samarbeten som Fenty av Rihanna, så är du en modeintresserad märkesfantast med tidningen ELLE i högsta hugg så så finns där märkeskläder på rea i mängder.

Portalen har också ett stort utbud av kläder från märken till märkesmedvetna män till både vardags och fest som Jack & Jones, Tiger of Sweden, Fjällräven. Är man beredd att betala lite mer för nya plagg har de även kläder från märken som man ofta kan se bäras av modeller på populära sidan Café för mode för män.

SPOT-A-SHOP ser ljust på framtiden efter snart ett års lyckad vistelse på Svenska marknaden och avslöjar att de snart kommer öppna fler marknader att erbjuda sin tjänst på.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.