falk

Alla trådar knyts ihop i den sista Falk-filmen någonsin. JOHAN FALK – SLUTET är den sista av fem nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om Göteborgspolisens specialstyrka GSI. Inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

Från filmen Noll Tolerans som kom år 1999 till den dagsfärska rullen Slutet. Vilken resa! En filmserie som sannerligen kommer att vara saknad. FalkFeber Deluxe hos redaktionen.

Köp filmen HÄR

brandinChristian Brandin säger sitt om att ha spelat karaktären Conny Lloyd/Tok-Conny

Det har verkligen varit extremt kul att spela honom, inte ofta man får spela en riktigt galen person med noll empati för andra människor. Sedan framstår han kanske inte som den smartaste i gruppen men han lyckas dock alltid undkomma polisen så en viss skärpa finns när det kommer till att vara streetsmart.

När vi började 2007 så var det inte så mycket jag kunde göra med karaktären men de små saker som minns av publiken har ofta varit improviserad av mig. När filmserien har fortsatt genom åren har det getts mer utrymme och nu i sista säsongen har ni fått mera av Tok-Conny och lite mer varför han fått det smeknamnet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.