snus

Vi behöver egentligen inte nämna fler gånger att BAWS älskar snus. Alla vet det redan. Därför blir vi väldigt arga när vi hör att både Anders Borg och EU försöker sätta käppar i hjulet för oss som snusar.

Ofta i sådana här sammanhang förblir man en missnöjd åskådare, men vi har hittat en (eller flera?) hjältar som valt att ta upp kampen om vårt svenska snus. Och som ni vet ska bra initiativ uppmärksammas.

Siten SKATTRETANDE.COM bedriver just nu en namninsamling för att snusskatten inte ska höjas mer, samt för att EU försöker förbjuda innehållsförteckningen & rättigheten att skriva vilken smak snuset innehåller. Går förslaget igenom kommer vi inte veta vilket snus vi ska köpa, och det är något vi vägrar tolerera.

Hatten av för de som står bakom den här siten. Vi står bakom er och uppmanar alla snusare att ta en minut av sin tid för att läsa igenom sidan och skriva under namninsamlingen.

Saxat från skattretande.com:
” Det började förra veckan (20/2) med att Anders Borg meddelade att han återigen ville höja skatten på vårt älskade snus. Sedan år 2006 har snusskatten ökat med över 250 procent. Som om det inte vore nog visade det sig att EU även föreslagit ett förbud mot att kommunicera smaker och innehåll på svenskt snus. Om detta skulle gå igenom betyder det att vi som snusar inte längre har någon koll på varken vad vi köper eller stoppar under läppen.

WWW.SKATTRETANDE.COM

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.