22

BAWS skriver ofta om hörlurar. Dels för att vi älskar musik, men även för att vi älskar bra ljud och stilren design. Våra spotify-playlists förtjänar det bästa helt enkelt.

Förra veckan trillade det in ett par trådlösa Sudio Vasa BLÅ till redaktionen, och det blev genast slagsmål om vem som skulle ta med dem hem. Chefredaktören Petter vann (såklart) den fighten och har nu lyssnat igenom 2pac’s debutskiva i sina nya hörlurar.

– Sjukt snygga och smidiga. Och ljudet… ja, det går inte att klaga på. Studioljud sa du? Ja så skulle jag nog beskriva det, säger Petter Axell.

Hörlurarna har 8 timmars batteritid och du kan koppla ihop lurarna med din smartphone och ta emot samtal med den inbyggda mikrofonen och kontrollera din telefon med fjärrkontrollen. Vasa Blå är kompatibel med alla Blåtands-enheter, inklusive iPhone 7.

Är du sugen på ett par trådlösa snygga lurar med riktigt bra ljud ska du absolut spana in SUDIO’s produkter. Vasa BLÅ ligger dessutom en bit under tusenlappen vilket känns väldigt generöst med tanke på den kvalité de levererar. Din favoritmusik förtjänar det.

Se mer HÄR.

33

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.