snurre

Det har släppts väldigt mycket under tiden jag har varit borta både som jag har köpt och skippat, mest skippat då jag har fått lite andra värderingar i mitt samlande, men är man samlare så är det ju minst ett par per månad som gäller, haha.

Vad har ni varit into? Sneakersnstuffs Brewery pack? Nike’s Huarache City packEller helt enkelt dom vanliga Jordan-släppen?

I helgen släpper Jordan en klassiker i sjuans serie, ”Hare”

Förutom att Jordan 7 var den 7e signaturskon för Micheal Jordan så var det också den första skon som samarbetades fram med en annan plattform. Nike gjorde nämligen ett samarbete med Warner Bros. för att hedra den världskända kaninen, ingen mindre än Snurre Sprätt. Dom spretiga färgerna på ”tungan” sägs vara för att hedra Snurre’s morotsberoende och den röda ”jumpmanloggan” samt det röda på sulan sägs att det ska hedra Chicago Bulls.

För mig är skon ett måste, då Snurre hade skorna på sig på alla promotionbilder till filmen ”Space Jam” medan Mike då hade Jordan 11 ”Space Jam” och för att få ihop detta pack så är det ett måste för mig, då den filmen var en väldigt stor inspirationskälla för mig som liten.

Vad har ni tänkt köpa i helgen?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.