klo2

Lagom till säsongens mörka och flyktiga månader lanserar Edifice två nya modeller som med ledande teknik utformats för att fungera som ett ultimat komplement till en smartphone.

Modellerna EQB-600D och EQB-700D kommer i två färgutföranden vardera och är de perfekta verktygen för den som ofta är på resande fot.

De båda modellerna har flertalet smarta funktioner och är utrustade med strömsnål Bluetooth-teknik. Via Bluetooth kan klockan ansluta trådlöst till en smartphone vilket ger tillgång till en mängd användbara funktioner, bland annat automatisk tidsinställning för omkring 300 städer i hela världen.

Klockorna är även utrustade med funktionen Phone Finder, automatisk kalender, solceller, Dual Time Display samt säkerhetslås på armbanden.

klock4

EQB-600D
Modellen kan kopplas till en smartphone och stoltserar med ett detaljmotiv i form av en roterande jordglob på urtavlan. Globen rör sig ett varv per dygn precis som jorden själv samt när den synkroniserar mot nya tidzoner med hjälp av applikationen Casio Watch+. Finishen gör att färgen på globen ändras beroende på vilken vinkel man tittar från, något som ytterligare förstärker det flerdimensionella uttrycket. EQB-600D kostar 4998 kr och finns tillgänglig hos Edifice återförsäljare.

EQB-700D
Modellen kommer i två olika färgutföranden och till skillnad från EQB-600D har modellen fått en tunnare utformning och urglaset är välvt, vilket ger en stilren design och bidrar till hög stabilitet samt stark trycktålighet. EQB-700D kostar 4598 kr och finns tillgänglig hos Edifice återförsäljare.

klo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.