12249793_736294226501350_7907945010707210093_n

Äventyret börjar här. Närmare bestämt på Eriksbergshallen i Göteborg denna helg.
Är du intresserad av traillöpning, triathlon, ironman, swimrun, skidor, landsvägscykel, klättra i berg, rullskidor, MTB, vandring, paddling eller andra äventyrssporter är Westcoast Outdoor mässan för dig.
 

Som besökare kommer man att få möta en skön blandning av utställare inom produkter, tillbehör, seminarier och lopp i olika sporter. Grymma mässpriser utlovas och intressanta föreläsare inom äventyr, kost & träning är på plats för att för att inspirera, alla föreläsningar ingår i entréavgiften.

För biljetter KLICKA HÄR

19-20 mars, Eriksbergshallen, Göteborg
Lördag & Söndag 
kl. 10.00 – 18.00

Lördagen den 19/3 kan du höra Rickard Edh berätta hur hans liv förändrades på ett ögonblick under en klätterträning och hur han kommit tillbaka till livet.

 – Olyckor, sjukdomar och tragedier händer, så ta vara på tiden. Lär av det och ta med dig det positiva vidare. Man kan inte göra något oförändrat men man kan göra det bästa av situationen. Jag har inte en passion i livet, utan jag har passion för livet! Lätt att skriva, svårare att praktisera. Jag ska ta med er på min resa som förhoppningsvis kan inspirera att aldrig ge upp. En resa som tog mig från rullstolen till toppen av Kilimanjaro på ett år.

inspiredh

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.