emirates

Nytt år och nya äventyr. Flygbolaget Emirates lanserar idag sin efterlängtade globala kampanj som erbjuder lägre biljettpriser till flera populära destinationer under en begränsad period. Kampanjen ska inspirera och uppmuntra resenärer att utforska nya destinationer eller resa tillbaka till sina favoritstäder. 

Nu kan reslystna se fram emot nya äventyr i Emirates växande globala nätverk genom ett tidsbegränsat specialerbjudande på biljetter i Business och Economy Class. Biljetterna måste köpas mellan 28 december 2015 och 10 januari 2016 för att resa mellan 9 januari 2016 och 30 november 2016.

All inclusive-biljetter i Business Class från Sverige börjar på 16 300 kr till Asien och 19 650 kr till Mellanöstern.

– Vi vet att många redan har börjat fundera på sina resplaner för 2016, och vi är glada över att kunna bidra med lite mer inspiration och motivation för att hjälpa till att förverkliga deras planer och drömmar, säger Björn Ekegren, Emirates Sverigechef.

Han fortsätter:

– Vårt globala nätverk, som sträcker sig över sex kontinenter, erbjuder något för varje resenär. Genom att vi nu kombinerar det breda utbudet av destinationer med specialpriser så ger vi alla blivande resenärer fler tilltalande alternativ. Dessutom så innebär en resa med Emirates också att resenären får uppleva branschens bästa komfort ombord på våra moderna jetplan och den prisbelönta servicen från vår trevliga kabinpersonal.

mir

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.