bing

Det finns spel som vi aldrig glömmer, och långt efter det att vi blivit vuxna med scheman som inte ger så mycket utrymme för den här typen av nöje så drömmer vi oss då och då tillbaka till en tid då spelnöjet var en naturlig del av vardagen. Faktum är att man även som vuxen kan spela de klassiska spelen via appar eller direkt online på spelsajter, och kanske är det så att man väljer sådant som påminner om det som man satsade på då eftermiddagar var synonymt med spel på Nintendo, Amiga 500 eller PlayStation och DreamCast.

Lotto med farmor
En del minns kanske dagar då man gick med en far- eller morförälder till kiosken för att köpa en lott. Det kunde vara en skraplott som man genast skrapade på för att få veta om det blev en vinst, eller en lott med dragning senare samma vecka. Skraplotten var förstås bäst eftersom man kunde vinna på en gång och kunde uppleva glädjen av att vinna tillsammans.

Många fortsätter att njuta av lotter och lotto som vuxna, och idag så är det mycket enklare att spela då man tar hand om det hela online. Dessutom så kan man spela på så mycket mer än det som Svenska Spel erbjuder. Kolla resultaten på nätet och få lotto resultat onsdag på en gång oavsett om du satsade på franskt eller engelskt lotteri. Man kan ju även skrapa skraplotter online genom att helt enkelt vara medlem i ett nätcasino som har den här typen av spel. Lotterna som man skrapar virtuellt är minst lika spännande som de som man köpte med farmor i kiosken.

Bingo i skolan
Bingo är också ett spel som väldigt många kommer ihåg från ungdomsåren. Det här är verkligen ett klassiskt spel som är så underhållande och kul att det kan vara svårt att förstå varför man inte fortsatte efter omgångarna i grundskolan. Länge så var bingo ett spel för folk som inte hade något emot att samlas i bingohallar men bingospelen har fått ett nytt ansikte tack vare bingosajterna på nätet som lockar till sig alla åldersgrupper.

Super Giana Sisters varje eftermiddag
Medan vissa spelade Super Mario Bros så var andra igång med Super Giana Sisters. Det här videospelet var precis som andra spel fullt med överraskningar och det lämpade sig väl för vänner att samlas om. När du inte längre har den konsol som krävs för att spela det ursprungliga spelet så kan du välja att enbart minnas Super Giana som ett kul inslag från din uppväxt. Alternativt så kan du testa en ny app version från iTunes som heter Giana Sisters och som kan ge dig samma fina underhållning fast på mobiltelefonen då du får en stund över. Istället för att prata med en trist kollega över kaffet så kan du snabbt köra lite Super Giana Sisters på paddan!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.