borring

Danska laget Randers är indragen i tvist efter att en av deras spelare upptäckte att hans fru var i en relation med en av hans lagkamrater.

Jonas Borring fortsätter att leva med sin hustru Kira trots hennes önskan att skiljas från sin man. Men han vägrar att spela för klubben efter att ha upptäckt att hon är i ett förhållande med hans lagkamrat och kapten Christian Keller.

Detta är inte bara ett rykte – Boring har uttalat sig i frågan till danska tidningen Ekstra Bladet efter att ha skickats på obestämd ledighet från Randers.

”Kira beslutade i slutet av 2015 att hon inte skulle vara med mig längre och vi ska separera. Vi lever dock fortfarande under samma tak och har två barn att ta hänsyn till här. Vi är i grunden fortfarande man och hustru.” Säger Borring.

”Att hon väljer att göra detta påverkar oss kraftigt och det gör situationen ohållbar på Randers FC mellan Keller och mig. Keller har brutit regel nummer ett i omklädningsrummet. Han högg mig i ryggen.”

Förvånansvärt nog är Keller fortfarande kvar och redo att spela för klubben trots att Borring skickas iväg av klubben. Det återstår att se hur Randers kan hantera den här situationen utan att låta antingen Borring eller Keller lämna klubben.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.