bandy

Vetlanda-Hammarby Över 8.5 Mål.

Två lag som har inlett serien med ett bra målskytte!

Vetlanda placerar sig på en sjätteplats i tabellen medans gästerna Hammarby efter sex raka segrar placerar sig på en andraplats!

Två offensiva lag där Christian Mickelsson och en nu skadefri Joakim Andersson imponerar i Vetlanda!

Vetlanda har haft lite problem med förkylningar veckan som har varit men räknar med ordinarie lag i kvällens match!

Hammarby som kommit in i en tokform med sex raka segrar saknar sedan innan David Pizzoni Elfving och saknar ikväll även Per Einarsson som spelade på sprutor i Onsdags.

Notera även att Hammarby aldrig förlorat borta mot Vetlanda i en seriematch!

 

Arsenal-Newcastle, spelstopp Lördag 18.30.
Speltips: Arsenal Över 1.5 Mål.

Arsenal har inlett årets Premier League-säsong väldigt ojämnt och placerar sig på en sjätteplats. dock så kan man enkelt skylla på en för lång skadelista, och i denna helgens match på Emirates Stadium så möter Arsenal ett lag som även dom har en lång skadelista!

Arsenal saknar: Özil, Walcott, Arteta, Wilshere, Ramsey, Koscielny, Monreal och Diaby. Chambers är avstängd. Man möter ett Newcastle som även dom har en rad skador/Avstängningar då dom saknar: Sissoko, Steven Taylor, Keepern Tim Kruul, andrekeepern Robert Elliot, Siem De Jong,Davide Santon, Coloccini fick en smäll senast men kan nog starta här!

Arsenal besegrade Galatasaray på bortaplan tidigare i veckan med 1-4 och givetvis är det en rejäl boost för Londonlaget! Detta är en extrem viktig match för att kunna ta sig närmare topp 4 och trots ett skadeskjutet lag så ska Arsenal bara slå ett lika skadeskjutet Newcastle!

LIRA ARSENAL ÖVER 1.5 MÅL!

 

V75 körs denna veckan i Östergötland på Mantorps Travbana.

Veckans Vinnare hittar jag i V75-6 Nummer 11 Silver Annie som har gjort 4 raka starter i V75 med mycket bra resultat, senast slutade hon oplacerad trots en helt okej avslutning ute i spåren och nu är känslan av att stöter på lättare motstånd än innan! Ny kusk i Johnny Takter och det ser jag endast som en fördel! Med rätt resa så speedar Annie ner rubbet! Lira Vinnare!

Lycka till på liren i helgen!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here