bandy

Hej! Ruggigt bra form på tipsen då vi återigen var 100 % förra veckan efter att Blackburn krigade ner Stoke och vann med 4-1.

Denna veckan väljer jag att rikta blickarna mot Kvartsfinalerna i Bandyns Elitserie som börjar 17.00.

Bollnäs-Västerås Över 7.5 Mål.

Dags för den fjärde kvartsfinalen och ställningen mellan dessa två lag är 2-1 i Västerås favör.
Det innebär att vid Västeråsvinst här så går dom vidare till Semifinal.

Dags för ny match på Sävstaås och därmed hemmafördel för Bollnäs denna matchen, dock fick man Samuli Koivuniemi skadad senast då han åkte på en hjärnskakning i mitten av den första halvleken och det är inte riktigt vad Bollnäs behöver då dom redan har småskavanker i truppen.

I den senaste matchen så var det VSK för hela slanten dom första 10 minuterna, 2-0 blev det tidigt efter att en comebackande Ted Bergström hade presenterat sig. Detta underläge hämtar dock Bollnäs upp snabbt och efter att Daniel Berlin sätter 2-2 så tar VSK en timeout och får ordning på sitt fina spel igen. 3-3 står det i halvtid och i andra halvlek är det Västerås för hela slanten som gör fem raka mål och därmed vinner med 8-3. Två offensivt starka lag som inte spelar med handbromsen i, mycket chanser skapas och chansen att det ska bli minst 8 mål i denna matchen ser jag som god. Mycket publik väntas komma till Sävstaås och med tanke på vilka lirare som finns i dessa lag så kan detta bli en riktig godbit, trots att det kan vara den sista matchen som Bollnäs spelar denna säsongen. Full fart framåt och låt näten rassla!

LIRA ÖVER 7.5 MÅL!

Travets Elitserie V75 körs denna helgen på Gävletravet och det är lite frågetecken kring förutsättningarna.

Jag utgår dock ifrån att banan på Gävle kommer att vara i bra skick som vanligt och då har jag hittat en ”Klaring” I V75-6 Nummer 4 Ready For More som har sett fullständigt lysande ut för sin nya tränare Reijo Liljendahl! I sin comeback efter långt uppehåll näst senast svepte han fältet på den sista bortre långsidan och vann enkelt, trots att det kanske var frågetecken för auktionen den sista biten, dock var det inga problem med auktionen i det senaste loppet då körande Ulf Ohlsson bestämt körde sig till ledning efter 500 meter efter en lugn start. I den starten flöt det på klockrent i travet ända vägen in i mål! V75 är alltid tufft, men ihåligt lopp och dåliga startnummer på dom värsta motståndarna gör att Ready for More troligtvis kommer sitta tidigt i ledning och tillsammans med Ulf Ohlsson på nytt få dirigera detta loppet hur dom vill!

LIRA VINNARE!

I samarbete med Bettingmasters.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.