real1

Dags för en ny helg och det är med stort självförtroende jag tar mig an helgens lista då Raggamuffin gjorde jobbet förra helgen!

Jag har valt att fokusera på två toppderbyn i Europa denna Lördagen och vi rivstartar redan 13.45.

Tottenham-Arsenal, speltips: Över 2.5 Mål

femman mot sexan i tabellen och det skiljer endast 2 poäng mellan dessa lag och här är det endast tre poäng som gäller då det även är ett glödhett Londonderby!

Tottenham har imponerat mer och mer ju längre säsongen har gått och offensiven är det som visat sig vara starkast! Helt skadefria kommer man in i denna matchen och på White Hart Lane kommer det bli full gas framåt för Pochettinos grabbar! Tottenham trivs i dessa ”Heta” matcher då man i närmaste åtanke har att dom verkligen spöade skiten ur Chelsea med 4-2 vilket är extremt starka siffror!

Arsenal kommer med full form genom 5 raka segrar varav 3 i ligan, förra helgen var det Aston Villa som fick smaka på en riktig käftsmäll då Wengers killar gjorde hela 5 mål på stackars Brad Guzan i Villamålet.

Om man kollar på Arsenals skadelista så ser det allt bättre ut. Man får tillbaka Giroud och Özil, dock saknas fortsatt: Alexis Sanchez,Chamblerlain,Debuchy,Arteta och Diaby. Tunga avbräck, men om man såg på Giroud och Özil mot Aston Villa så är man inte speciellt orolig!

Två offensiva lag och en stor publik vill se mycket mål, så räkna med en show från båda lagen!

Lira ÖVER 2.5 MÅL!

Atletico Madrid-Real Madrid Över 2.5 Mål.

Stekhett derby där viktiga poäng och enorm stolthet står på spel!

Atletico kommer från tre raka segrar medans Real Madrid kommer med 4 raka segrar i bagaget, dock fick man kriga hårt hemma mot Sevilla senast och både Ramos och James fick utgå skadade, dock har man fått klara sig utan Ronaldo dom sista matcherna och han är tillbaka nu vilket givetvis underlättar mycket för målproduktionen i denna matchen!

Någon som kommit igång rejält på slutet är ett av förra årets Vm alla utropstecken Antoine Griezmann som givetvis får dra ett stort lass efter att Diego Costa lämnade för Chelsea. Sedan ser man även Fernando Torres som äntligen kommit hem igen och man ser verkligen på hans sprudlande glädje att det är i Atletico han vill spela, och i senaste mötet med Real Madrid så spottade han in två baljor, kommer bli en intressant uppföljning där!

Om man kollar skadelistan i båda lagen så ser man att i Atletico så saknas både Arda Turan och Christian Ansaldi, inte så farligt läge trots allt med tanke på hur långt gångna vi är i Säsongen.

Real Madrid är det dock värre för, mycket värre! Marcelo (Avstängd), James,Ramos,Coentrao,Pepe och Modric saknas, och det är inga gubbar man ersätter över en natt.

Dock är ju somsagt Ronaldo tillbaka och offensiven som behövs till detta överspel är fortsatt stark med: Kroos,Bale,Benzema,Ronaldo för att nämna några!

Senaste mötet som var såsent som för tre veckor sedan slutade 2-2 och chanser för fler mål saknades inte! Två offensivt starka lag som alltid bjuder upp till show, spelsugen Ronaldo tillbaka i Real och om jag får ge mig på en gissning kan vi ha 3 mål redan i halvtid!

LIRA ÖVER 2.5 MÅL!

V75 körs denna Lördagen på nationalarenan Solvalla där det vankas V75-Finaler!

Helgens vinnare hittar jag redan i V75-1 där nummer 6 Västerboonthenews är klart bästa hästen för dagen, i senaste loppet vann han enkelt från ledningen och jag har aldrig sett en häst vinna V75 så enkelt sedan jag blev travfrälst av Kung Lavec 2005!

Toppformen har alltså verkat infinna sig till denna start och Petri Puros stallform är verkligen inte något man kan gnälla på! Puro har på 9 starter detta året 7 segrar, 1 andraplats och 1 tredjeplats!

Otroliga siffror och Västerboonthenews kommer putsa till dom ytterligare denna Lördag! Ingves kan nog köra lite hur han vill och skor eller inte spelar ingen roll för denna tanks då han i senaste loppet när han vann så enkelt gick med skor! Känslan är också att ingen är dum nog att svara Ingves när han kommer farande, om nu någon kan hålla jämna steg med ekipaget första 150?

Spets och slut, hämta ut!

Vi hoppas på fortsatt framgång och njut av helgen kära läsare!

I samarbete med Bettingmasters.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here