cityyyy

Ny helg och nya möjligheter!

Denna Lördagen siktar jag in mig på Premier League och givetvis V75!

Manchester City-Crystal Palace, spelförslag: Manchester City -1.5 Hcp

City som saknar Kompany och Aguero, dömdes av många ut att dom inte kunda hänga på Chelsea i tabelltoppen, men trots detta så fortsätter City att minska avståndet till Chelsea! Sommarvärvningarna Mangala och Fernando har börjat hitta rätt i sina positioner efter en ruggigt tuff säsongsstart. Offensivt så är Yaya Toures form i antågande och Nasri,Lampard och David Silva fyller faktiskt upp tomrummet på ett väldigt bra sätt när Aguero är borta! City som har 7 raka segrar kommer förlänga sviten hemma mot ett målsnålt Crystal Palace som krigar för sin överlevnad!

Palace gnetar dock på och har plockat poäng i 4 av dom 5 senaste matcherna, med bl.a en vinst på hemmaplan mot Liverpool! Dock är det andra bullar nu när City på bortaplan väntar, om man även kollar skadelistan så ser den inte så rolig ut. Marouane Chamakg är definitivt borta då han drog sitt baksida lår i Lördags, sedan är det även tveksamheter kring James McArthur, Joe Ledley och Wilfried Zaha, alla dessa herrar har gjort mål för Palace denna säsongen!

City 3-0?

V75 körs denna veckan på Åbytravet i Mölndal utanför Göteborg.

Jag väljer att lyfta fram ett platsspel i V75-7, nummer 4 Listas Rafiki.

Denna 6årige valacken som inledde sin karriär hos Åke Svanstedt var ett stort löfte hos sin första tränare, sedan när sonen till Åke, Anders Svanstedt tog över verksamheten så har det väl inte varit dendär riktiga gnistan kring Rafiki, men senaste 2 månaderna så har Anders fått ordentlig snurr på honom och har i dom 4 senaste starterna inte varit sämre än 4:a, senaste starten fick han en bra resa i draget och förlorade endast med en nos mot den duktige kanadensaren Ark Went In. Starten innan den så imponerade han stort på mig då han efter en långspurt från ett uselt startläge han fram tillslut och vann säkert med en halv längd.

Med grym form Från ett perfekt startspår denna gången (4) Så ska Svanstedt och Rafiki ha god chans att blanda sig i segerstriden! Lira Plats!

Ha en go helg och lycka till med liret!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here