traaav

Kungälv-Bollnäs    över 7,5 Mål.

Kungälv har inlett denna säsongen på ett helt klart godkänt sätt då man har plockat 3 poäng på 2 matcher.. Dock har det varit mot lag som Sirius och Ljusdal, men det har sett riktigt bra ut i inledningen med ett försvar som lyckas knyta ihop säcken på ett riktigt bra sätt med endast 4 insläppta hittills denna säsong.

Dock ståter man på tuffare motstånd nu då det är dags för Bollnäs att komma till Kungälvs tillfålliga arena som just nu är Ale Arena, så därmed liras denna match inomhus, och då bådar det gott för mycket mål..  Med lirare som Per Hellmyrs,Daniel Berlin,Mikael Lindberg,Lukas Persson och Daniel Gratjov på isen så kommer det blir enorm fart i matchen!

Genom säsongerna som varit så har det alltid varit jämna matcher mellan dessa lag och det är mycket som talar att det även blir så ikväll då det är två obesegrade lag som ställs mot varandra!

4-4?

 

Liverpool-Chelsea  2

Brendan Rogers som förra säsongen gjorde formidabel succe med sitt Liverpool har denna säsongen gått rejäl kräftgång med endast 14 poäng på 10 matcher, man hade stora krav på sig inför denna säsongen och dom kraven har man inte kunnat fylla änsålänge!

Det har även varit mycket snack i veckan då Rodgers valde att peta sina superstars i veckans CL-match borta mot Real Madrid, kanske var det för att vila upp dom till denna matchen? Eller är det interna bråk som stoppar spelarna? Man kan spekulera i mycket..

Nu är det dags att ta emot Chelsea hemma på Anfield och det är ett formtoppat Londonlag som kommer! Ligaledare med 9 segrar på dom elva senaste PL-matcherna och ett rejält försprång i ligan, många säger att det redan är avgjort, men Mourinho är en mästare på att hålla sina lirare skärpta, vilket dom kommer vara ända fram till omgång 38 då ligan avgörs!

Lira Chelsea!

 

V75 körs denna vecka på Halmstadtravet och det är 7 fina lopp som ska köras som vanligt i travets elitserie! 

Veckans lir hittar jag i V75-4 (Lopp8) där jag rekkomenderar att lira plats på nummer 4 Merlin! I detta loppet är det flera som aviserar att det finns frågetecken för deras springare…

Favorit just nu är 1 I Love Champagne som jag sätter ett stort ? för kring distansen 2140 meter som gäller i detta racet, 5 Skymaster är klar för finalerna som körs nästa Lördag på Solvalla och Anders Svanstedt aviserar där ett defensivt upplägg!

4 Merlin har inlett karriären på ett strålande sätt då han har tre segrar på sina nio starter med en andraplats och en tredjeplats med.. Senast hade han varit ifrån ett tag men spurtade storstilat till andraplatsen ifrån ett dåligt utgångsläge, och med det loppet i kroppen och med frågetecken för flera av motståndarna så kan Merlin skrälla ifrån ett perfekt utgångsläge! Lira Plats!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.