ni

Nike lanserar den tjugonde upplagan av deras mest stabila löparsko; Nike Air Zoom Structure, som har uppdaterats med bland annat färgställningar som hyllar den allra första modellen som lanserades 1991.

Skon togs från början fram när efterfrågan på mer stabila skor ökade och Nike kunde då erbjuda en sko med ultimat support som inte var tung, bulkig eller styv som stabilitetsskor ofta kan vara.

Hemligheten bakom stabiliteten hos Zoom Structure 20 ligger i kombinationen av den dynamiska och stödjande mittensulan samt ovandelen i Dynamic Fit som låser fast foten, samt konstruktionen av ”dual density” skum och en Zoom Air bag i framfoten – allt för att skapa en snabb och smidig löparkänsla.

Structure 20: En tidslinje
I samband med den amerikanska löparboomen under 70-talet utvecklades av naturliga skäl även löparskorna och resulterade i en ökad förståelse för fenomen som överpronation. Detta banades i sin tur väg för Nike Air Structure 1991, som är Nikes allra stabilaste siluett.

Sedan introduktionen har Nike Structure-linjen skaffat sig fans i form av elitidrottare – exempelvis långdistanslöparen Galen Rupp, som troget har burit skon de senaste 16 åren – till vardagliga löpare och idrottare som attraheras av silhuettens distinkta stil. I samband med att tjugonde upplagan introduceras har Nike Air Zoom Structure 20 också fått sin mest avancerade design hittills.

ni1 ni2

Nike Air Zoom Structure 20 finns tillgänglig från och med 29 september på Nike.com och återförsäljare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.