hoover-artikel

För er som inte vet (eller som vägrar inse) så lever vi faktiskt på 2000-talet. Att städa är med andra ord inte längre en ”kvinnosyssla”, vilket betyder att du som kille bör, och SKA definitivt vara minst lika delaktig i städningen. 

Förvånansvärt få tjejer finner det sexigt när en man vägrar städa. Konstigt nog. Så om du vill vara en riktig man i din flickväns ögon bör du genast ta kommando över städansvaret och visa henne att du minsann är den där alfahannen du så ofta skryter om när du spelar Call Of Duty, bänkpressar eller får många likes på instagram.

Men… Det är inte lätt att vara Scarface utan vapen så att säga. Därför krävs det en viss standard på redskapen du använder vid städning. En cool dammsugare gör dig cool, en dammvippa gör dig… ja, exakt.

BAWS slår givetvis ett slag för jämställdheten (även om det fortfarande är en majoritet av män som byter vinterdäck på bilen, hmm) och har surfat igenom hela internet efter de bästa städredskapen för att du ska kunna städa like a BAWS. Det är ingen hemlighet att vi älskar HOOVER, dels för att deras grejer är betydligt coolare än konkurrenternas, men även för att det var dom som uppfann dammsugaren. En sådan merit måste respekteras.

För att göra det enkelt för er har vi valt ut 5 olika HOOVER-produkter (allt från en påslös dammsugare till mindre varianter för bilen) som alla finns i lager på Media Markt. Vi förutsätter nämligen att ni tycker det är lika jobbigt som oss att surfa runt på olika sidor för att hitta de bästa grejerna. Vi gjorde alltså jobbet åt er, man ska vara snäll i juletid.

Överraska din tjej, din familj, din guldfisk(?) ditt hemsläp eller vem du än bor med och köp hem en Hoover-produkt som inger respekt.
Du förtjänar det, och din tjej kommer uppskatta det.  

HOOVER ATHOS
Med Hoovers Athos dammsuger du snabbt och enkelt. Med en kabellängd på 8m och en totalräckvidd på 11m slipper du byta uttag mitt i städandet. Med fyra olika golvmunstycken underlättas städandet av såväl golv, som mattor och möbler. 1990 kr.

HOOVER CA2in1 
Ångrengörare med löstagbar del för perfekt precision. Löstagbar vattentank med en räckvidd på 7 meter.
1490 kr.

HOOVER SM4000C4
Handdammsugare från Hoover med 12 volt-kabel för anvädning i bilen.
479 kr.

HOOVER SM156PN4
Handdammsugare med djurmunstycke med 18 minuters batteritid och LED-display som visar batteristatus.
859 kr.

HOOVER XARION PRO
Påslös dammsugare från Hoover med Airrvoultion som garanterar hög och stark uppsugningsförmåga. XP15 har parkettgolv- och miniturbinmunstycke. Lätt att tömma med en hand utan att komma i kontakt med damm.
1999 kr.

1 KOMMENTAR

  1. Hej Petter! Kul att du här lyfter att ni slår ett slag för jämställdheten för jag läste precis din artikel om 25 saker tjejer gör bättre än killar där jag, som tjej, kände mig fruktansvärt förminskad. Ta med dig det i framtida textproducering. Hej!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.