Marshall_midANC_0106_lowres

MID A.N.C är de första hörlurarna med aktiv brusreducering som har introducerats av Marshall. Förutom brudreduceringsfunktionen är de även utrustade med bluetooth APTX-teknik. MID A.N.C ger dig överlägset trådlöst ljud samtidigt som ljudet från omgivningen dämpas, så att du kan njuta av det viktigaste – Musiken!

Du vet ju själv hur det kan vara. Skrikiga barn på tunnelbanan, en ilsken chef på jobbet eller en städande granne med en dammsugare som låter som ett jet-flygplan. Lösningen stavas MID A.N.C, ta på dig Marshalls nya lurar och ge fingret till omvärlden.

Du har upp till 20 timmars speltid i din egna värld om du använder brusreduceringen. Väljer du att stänga av funktionen snackar vi över 30 timmars speltid. Sen laddar du snabbt upp lurarna och är redo för ännu en vansinnesfärd i tunnelbanan.

Som alltid när det gäller Marshall är ljudet superbt, designen grym och priset överkomligt för kvalitén man får. Dessa livräddare kostar ca 2690 kr och finns att köpa hos Marshall-återförsäljare runt om i världen och online på marshallheadphones.com

marshall_mid_anc_tuneout_product_rgb_medres_3
marshall_mid_anc_tuneout_lifestyle_rgb_lowres_7marshall_mid_anc_tuneout_lifestyle_rgb_lowres_21123

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.