Zein parka jacket-marine blue

Kom ihåg ordet Zein. Det är arabiska och betyder ”vackert”, eller ”bra” om man så vill. Och det är precis den positiva auran som skapat klädmärket med samma namn. Baserad på grundarnas filosofi om livet: ZEIN.

2016 föddes idén till Zein av två bröder som delade uppfattningen om livet. Att se livet på ett bra, positivt och vackert sätt. Ett tankesätt och budskap som de ville få ut genom att tillverka kläder, som givetvis skulle utstråla samma tänk: stilrena kläder med fokus på detaljer och rena linjer. Lägg till grym kvalité och du får det du redan räknat ut, klädmärket Zein.

– Vi vill att våra kläder talar för oss och inte själva märket. Vad vi menar med det är att många märken och även kända märken köper in blanks och slänger deras logo på kläderna, utan någon helst ansträngning till passionen att designa något unikt eller något som är derassäger grundarna när vi frågar hur de själva ser på Zein.

– Och vi är inte ett sånt märke, fortsätter dem, – Vi är ett Cut / Sew märke, det vill säga våra kläder är skräddarsydda efter våra egna designs, material och mått.

De berättar också att Zein handlar om att skapa en världsomfattande familj, eller ett så kallat community. De vill skapa starka band med sina kunder och låta dem känna sig en del av märket.

BAWS har glidit runt i kläder från Zein hela veckan och gillar dom skarpt. Luvtröjan sitter perfekt och vi älskar detaljerna – speciellt fickorna med dragkedjor på ärmarna. Kvalitén känns bra och den är lika skön som den är snygg.

jajamen (kopia)

BAWS rekommenderar alla att kika in kläderna på www.lzein.com.
Ni kan tacka oss senare.
Zein tracksuit-wine red Z-Signature-Hoodie-Sand Zein cuff rubber box logo beanie-grey

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.