sam

I drygt en vecka har det varit möjligt att förbeställa Galaxy Note7 i Europa, och nu meddelar Samsung att förbeställningarna slagit alla tidigare rekord. 

Innan förbeställningarna startade den 16 augusti hade intresseanmälningarna på Samsungs digitala kanaler redan långt överstigit siffrorna från motsvarande period för Galaxy S7 och S7 edge. Det ledde till att Samsung var tvungna att införa ett tak för antal förbeställningarna. Taket var till för att säkerställa att den efterfrågan som finns kan mötas även när försäljningen startar.

I kölvattnet av förbeställningarna och på grund av Samsungs önskan att möta den efterfrågan som finns bland konsumenter kommer säljstarten i Europa att delas upp i tre faser – den 2, 9 och 12 september. I Sverige startar försäljningen den 9 september.

– Gensvaret hos konsumenterna bekräftar verkligen att Note7 är en väldesignad telefon med många användbara kvaliteter. Den tillhörande pennan S Pen har alltid varit kärnan i Note-serien men har nu utvecklats ytterligare med fler meningsfulla funktioner och förbättrad design. Note7 bjuder även på helt nya funktioner så som iris-scanning som låter användaren att enkelt låsa upp telefonen endast med ögonen. Genom att nu sprida ut den europeiska säljstarten över tre datum kan vi möta den otroliga efterfrågan som finns, säger Lars Jansson, Vice President, Samsung Electronics Nordic.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.