stranger

Det kommer säkert inte som en jättestor överraskning att tvjätten Netflix valde att skapa ytterligare en tredje säsong av den otroligt hyllade serien. Förra veckan jublade många fans över att seriens skapare bekräftade att serien kommer att komma tillbaka även en tredje säsong.

Streamingjätten Netflix ut på Twitter och la ut en omröstning för att fråga fansen om de tyckte att serien skulle förnyas, svaret blev inte allt för förvånande ett rungande ja. Men hur kommer den tredje säsongen att bli? Vilka kommer att vara med i den tredje säsongen, vad kommer att hända? I denna artikel kommer vi gå igenom den samlade informationen vi har hittat i internets mörkaste hörn.

När kommer vi kunna se den nya säsongen?

Det är förstås alldeles för tidigt att sätta ett exakt premiärdatum eftersom seriens andra säsong precis har lanserats. Men vi vet i alla fall att det tog ungefär 15 månader mellan den första och andra säsongen. En tidsram som givetvis blir svårare att hålla då skådespelare såväl och produktion har svårt att binda sig under längre perioder. Det verkar därför tyvärr som att säsong 3 kommer att släppas i början av 2019.

Hur många säsonger kommer det att komma?

I en exklusiv intervju med tidningen Hollywood Reporter har tv-seriens skapare Matt och Ross Duffner bekräftat att Stranger Things inte kommer att bli en sån där serie som aldrig kommer att ta slut. De vill hellre ta ett steg tillbaka när tillfället är rätt och ge serien ett värdigt avslut.

– Vi tror att det kommer att ta slut efter fyra säsonger. När vi har kommit så pass långt att
kidsen är redo att börja college kommer vi att ge serien ett avslut, sa bröderna i en intervju.

Mellan säsong 1 och två hoppade seriens karaktärer ett år fram i tiden. Vi fick följa karaktärerna snabbt under högtider och framåt 355 dagar vilket präglade karaktärerna en hel del. Det kommer däremot att vara ett längre hopp från säsong 2 till tre eftersom skådespelarna växer och det hade inte varit ett naturligt steg att fortsätta på samma år och tid, vi räknar med i alla fall ett års hopp och att vi kommer att få följa med grabbarna på första dagen i high school.

Den hatade karaktären som blev hjälte

En karaktär som gjorde en hel omvändning under de två första säsongerna var den numera
superälskade karaktären Steve Harrington. Han är tänkt att starta college nästa år och man undrar hur det kommer bli nu om han ska flytta till en annan stad för att börja skolan?
En vanlig lösning man brukar göra när man skriver manus är att låta karaktären stanna i staden, man hittar helt enkelt på en ursäkt till varför personen inte gick vidare och lämnade. Vi kan tänka oss att det är en rimlig lösning på att få behålla den älskvärda karaktären Steve.

Vad kommer karaktärerna att sysselsätta sig med under säsong 3?

Under den första säsongen av Stranger Things spelade barnen i serien en hel del Dungeons and Dragons vilket som ni säkert minns är ett fantasy rollspel. Under andra säsongen var det arkadspel som stod i centrum eller ’The Arcade’ som det heter i serien. Man kan undra vad barnen kommer att sysselsätta sig med under nästa säsong, med tanke på att de kommer att vara lite äldre än tidigare. Om det stämmer att de kommer att gå i High School nästa säsong så kan vi tänka oss att de kommer att vara med bilkörning i fokus och möjligtvis spel av andra former. Spel är något som alltid stått i fokus i serien och ungdommarna kommer kanske inte vara redo att börja gå på casino riktigt än men vi kan tänka oss att de kanske kommer att spela vanligt kortspel och mer datorspel under den tredje säsongen.

Hur långt det är kvar tills vi får se dessa karaktärer igen återstår och se men vi har redan skyhöga förväntningar på serien och hoppas att det inte dröjer allt för länge!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.