lebofff

Succé! Baws växer snabbt med tusentals besökare och många som ”lajkat” på Facebook, mycket roligt att se!

Något som är ännu roligare är att jag levererade med en gång här på snabba cash-delen. Om man satsade 100 kr på varje spel jag skrev ut hade det kostat 700 kr, men man hade fått tillbaka 1290 kr. En mycket bra start!

Malmö lyckades tyvärr bara fixa oavgjort (1-1) borta mot Öster, trots att man hade väldigt många lägen att avgöra matchen.

Hästen Rod Stewart slutade sexa efter att ha gått ett rejält sista varv ute i tredjespår. Han var klart godkänd och den hästen kommer tjäna mycket pengar i framtiden!

Desto roligare är dock att AIK pulviserade Gefle hemma på Friends Arena och tog en säker seger med 3-0. Ett resultat som jag tippade som slutresultat som gav hela 8 gånger pengarna tillbaka.

Helgens bästa spel som jag skrev innan helgen var IFK Göteborg som hemmaslog Åtvidaberg med 3-0! Där fick ni ett odds på 1.60!

Hästen No Deal som jag i princip lovade skulle vinna vann med säker marginal till oddset 1.80!

En helt okej start även fast man såklart vill sätta alla liren. Jag kommer återkomma med ett nytt inlägg under torsdagen med sikte på Vm-kvalmatcher som spelas på fredagkväll, och även V75-tips till er som är ute efter miljonerna! Missa inte det!

Om ni har några frågor om olika matcher eller något ni helt enkelt vill att jag ska ta del av så är det bara att maila mig på [email protected]

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.