1

Svenska streetwearmärket DRKN är tillbaka med en ny kollektion. I den nya kollektionen som har namnet ”Solaris” har DRKNs creative director och designer Erik Bjerkesjö hämtat inspiration från framtidskoncept såsom ”Robophobia” och ”Post_human”.

DRKN gjorde under förra årets modevecka stor succé med en avslutande visning vilken för första gången visade upp DRKN på de stora scenerna. Sedan dess har det svenska märket släppt flera kollektioner och samarbeten. När man nu är tillbaka med SS17-kollektionen tar man ytterligare steg mot svenskt streetwear med hög kvalitét i materialval och detaljer med målet att fånga balansen mellan det enkla och raffinerade.

–  Vi vill berätta historien om den nya urbana äventyraren i en värld av teknologi och mode. Vår inspiration kommer ursprungligen från det vi tycker är intressant inom gamingkulturen. När vi kan kombinera det teknologiska och innovativa med de utmaningar vi ställs inför i vårt vardagsliv är vi något intressant på spåren, säger Erik Bjerkesjö, Creative Director och designer på DRKN.

Den nya kollektionen fokuserar mycket på funktion och detaljer i plaggen. Ett exempel på detta är ”Solaris”, en jacka med en innerficka vilken du kan vika ner hela jackan i och då få en axelväska. Fler detaljer likt denna finns att hitta genomgående i kollektionen vilken släpps online på DRKN.com och hos utvalda återförsäljare från och med den 15 februari.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.